mandag den 22. september 2014

En drøm af en dessert...

Weekenden bød på denne skønne dessert, som faldt i alles smag: Oreo cheesecake.

Det er bestemt ikke sidste gang, den kommer på bordet. Den smager skøn og er faktisk ret simpel at lave. Til gengæld er ikke én af de sundeste...





Og her er opskriften:

Bund: 350 g Oreo-kiks, 100 g smør
Creme: 200 g Philadelphia Original, 2 dl flormelis, 2 dl piskefløde
Chokolademousse: 1 brev Dr Oetker Chokolademousse, 100 g Oreo-kiks
Topping: 2 dl piskefløde, 1 spsk flormelis
Pynt: 100 g chokolade, hindbær, blåbær, blade af citron melisse, Mini oreo-kiks

Smelt smørret. Kør kiks til grov pulver i en foodprocessor. Bland smør og kiks. Tryk massen ud i en springform (Ø 22-24).

Pisk Philadelphia og flormelis til en cremet masse. Pisk fløden stiv og vend den i Philadelphia-massen. Smør cremen ud på bunden og sæt den på køl.

Følg anvisningen på brevet med chokolademousse, tilsæt knuste Oreo. Fordel cremen på kagen og lad den køle af.

Pisk fløden og flormelis stift. Fordel cremen på toppen af kagen og lad den køle.

Høvl eller hak chokoladen og drys den over kagen før servering. Oreo, hindbær og blåbær læggen på sammen med citron melisse.

Kagen har bedst af at blive lavet dagen før.

Fundet på Philadelphia.dk

8 kommentarer:

  1. MUMS hvor skulle jeg have været forbi i weekenden :-D ;-) <3

    SvarSlet
  2. Oreo's er godt, Oreo's i kage er nok dobbelt så godt. Tak for den opskrift:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Den er bare super - og kan sagtens holde et par dage:-)
      Sagde hende, der lige har spist de sidste par mundfulde her til aften:-)

      Slet
  3. Åh, den emmer bare af sommer :D

    - Anne

    SvarSlet
  4. Nøj, den ser god ud! Nu har jeg lyst til cheesecake....og her i Nepal er det sen aften, så ikke helt muligt lige at bikse een sammen. Men den opskrift skal da helt sikkert prøves!

    SvarSlet
    Svar
    1. Du vil ikke fortryde, hvis du laver den!
      Ja det skulle da lige være fordi du bliver afhængig af den - her plages allerede:-)

      Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net