fredag den 2. august 2013

En af husets favoritter

Vi har med succes afprøvet en ny sommer ret. En vegetar ret - der var skepsis i starten, men den vandt ved nærmere smagning. Jeg har fundet den på Rema1000's hjemmeside.

Pasta a la Daniella


1 mellemstor squash, 150 g cherrytomater, 2 fed hvidløg, 1 løg, 1 rød og 1 gul peberfrugt, 1 potte basilikum frisk, 3/4 l vand, salt og peber, bouillontern (jeg bruger okse - havde ikke grøntsag), grov pasta og reven ost

Cherrytomater halveres. Alle grøntsager skæres i stykker/tern og kommes i en gryde, hvor det svitses uden at tage farve. Tilsæt vand, læg låg på og lad det simrer for svag varme i ca. 20/25 minutter. Tilsæt hvidløg de sidste 10 minutter. Kog pastaen al dente. Smag grøntsagerne til med salt, peber og bouillon. Bland pastaen sammen med grøntsagerne eller server hver for sig (som vi gør). Slut af med revet ost og et par blade basilikum.

Velbekomme

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg.
Det er jeg rigtig glad for.

Kan du ikke lægge en kommentar, så skriv til engvang@postkasse.net